Over ons

Sorryvoordesoa.nl is een initiatief van testalize.me. Huisarts Remko Niebuur houdt toezicht.

Heb je een positieve uitslag op je Soa test gekregen? Dan kun je met je code op deze pagina anoniem je bedpartner(s) via sms waarschuwen. Daarnaast kun je ook de benodigde medicatie om te genezen van chlamydia of gonorroe via ons online bestellen. Dit kun je doen op care.testalize.me.

Testalize.me

Sinds 2015 biedt testalize.me diagnostiek op afstand aan. Betrouwbaar laboratoriumonderzoek dat door iedereen kan worden aangevraagd. Aan de diagnostiek verandert testalize.me niets. Het onderzoek is identiek aan het onderzoek dat door huisartsen of GGD’s wordt aangevraagd.

Het proces is echter volledig veranderd. Hierdoor zijn ze veel sneller en goedkoper. Bovendien blijft de gebruiker anoniem. Inmiddels testen ze op deze manier ruim 30.000 mensen per jaar, liggen hun producten bij honderden apotheken en werken zelfs enkele GGD’s met de test van testalize.me.

Meer informatie: https://testalize.me

Remko Niebuur

Remko studeerde geneeskunde in Rotterdam en is sinds 2005 huisarts in Hoogvliet.

“Als huisarts ben je generalist. Dat wil je zeggen dat je van jong tot oud probeert te bedienen met de specifieke problemen op verschillende leeftijden. Wat mij  al langer is opgevallen in mijn praktijk is dat de frequentie van Soa’s, met name Chlamydia en Gonorroe, erg toeneemt. Het is zaak om het behandelbereik te vergroten. Ik denk dat we op deze manier met testalize.me goed op weg zijn”.

BIG-nummer: 29056741801

Meer informatie: https://www.huisarts-r-niebuur.nl/